Restaurant Guru Díj
2022
Reštaurácia a Penzion Modrá Ryba
Restaurant Guru • Recommended
Ínyenceknek Az étterem Párkány közelében található (7 km), közvetlenül a Kovácspataki-hegység lábánál, gyönyörű kilátással a környező hegyekre és a Dunára. Népszerű túra- és kerékpáros útvonalak szelik át a vidéket. Autóval könnyen megközelíthető az étterem és kényelmesen parkolhat a vendégparkolóban közvetlenük az étterem mellett. Ha a tömegközlekedést választja, a buszról az étterem előtt szállhat le.
Kellemes időtöltés barátokkal, családdal ... Függetlenül attól, hogy családi ebédre, üzleti találkozóra vagy egy romantikus vacsorára készül partnerével - ne bízzon semmit a véletlenre. Foglaljon asztalt és az Ön elképzeléseinek és követelményeinek megfelelően készítjük el az Ön számára. Egy gasztronómiai élménnyel várjuk családjával, partnerével… Az étterem kiváló hozzáférhetőséggel rendelkezik, jöjjön akár kocsival, tömeg-közlekedéssel…
A legszebb nap két ember életében Esküvő - a legszebb nap két ember életében, amely különleges figyelmet érdemel. Élje át ezt a napot szeretteivel a Burda hegység lábánál a környező természet ölelésében, kilátással a Dunára. Az étterem egyedülálló környezete, az éttermet körülölelő táj teszi a Kék Hal Étterem és Panzió-t a házasulni vágyó párok számára népszerűvé. Az étterem hozzáadott értéke egy hatalmas terasz közvetlen kilátással az esztergomi bazilikára, ahol szabadtéri rendezvényeket is szervezhetnek.
Kék Hal Az étterem Párkány közelében található (7 km), közvetlenül a Kovácspataki-hegység lábánál, gyönyörű kilátással a környező hegyekre és a Dunára. Népszerű túra- és kerékpáros útvonalak szelik át a vidéket. Autóval könnyen megközelíthető az étterem és kényelmesen parkolhat a vendégparkolóban közvetlenük az étterem mellett. Ha a tömegközlekedést választja, a buszról az étterem előtt szállhat le.